BIJ PAUL

BIJ PAUL Dagverse en biologische producten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 44 beoordelingen
18 jul 2017 om 15:57 I always leave Paul's 5 stars, but yesterday our sandwiches arrived in disarray, with too little bread to properly eat as a sandwich, and the avocado was all but rotten. Totally not up to the golden standard this restaurant usually maintains! :(
16 jun 2017 om 15:12 We hadden afhaal besteld maar toch besloten het ter plekke te eten, dat was geen probleem en er werd netjes voor ons gedekt:) De broodjes zijn rijkelijk belegd en erg kwaliatief.
15 mei 2017 om 21:04 Awesome as always!
26 mrt 2017 om 13:27 Jammer dat jullie niet hadden gezien dat we geen boter wilden op onze brood. Mijn vriend kon zijn bestelling dus niet eten...zonde...
16 feb 2017 om 20:12 My favorite sandwiches
21 jan 2017 om 17:17 Absolutely amazing. Honestly, maybe the best sandwich I've ever had. Seriously floored by the quality of this place -- we will be ordering again, without a doubt!!
5 dec 2016 om 11:22 Het eten hier Is superlekker!...ik bestel vaak broodjes en smoothies echt n aanrader!
13 nov 2016 om 17:57 besteld en zo bezorgd
16 okt 2016 om 16:12 Eigenlijk als grap gaan kijken of het mogelijk was om een lunch (of eigenlijk ontbijt) te laten bezorgen en zo Bij Paul gevonden. Het was boven verwachting, echt top! En met zo'n 20 minuten bezorgtijd de snelste service ooit via Thuisbezorgd. Aanrader!!
7 aug 2016 om 19:50 Aanrader! Snelle bezorging en heerlijk eten!
5 mrt 2016 om 17:14 Just phenomenally delicious
19 feb 2016 om 16:20 Once again, good food and great quality. Kudos for notifying me that they were out of salmon and made me a mix salad and refunded me an amount of money.